Наставникът на ЦСКА - София Нестор Ел Маестро остана изключително доволен от

...
Наставникът на ЦСКА - София Нестор Ел Маестро остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Ел Маестро: Победихме най-добрия отбор

Наставникът на ЦСКА - София Нестор Ел Маестро остана извънредно удовлетворен от представянето и успеха на неговите футболисти с 2:0 над Локомотив (Пловдив). Треньорът на " алените " добави, че тимът му е надиграл най-хубавия тим в шампионата и добави, че не желае да каже какъв е трябвало да бъде действителния резултат, защото почита " смърфовете ".

" Първото полувреме беше " Мастър клас " от наша страна. Не желая да споделям какъв трябваше да е резултатът, тъй като почитам Локо Пд. Те играят приказен футбол от началото на сезона, само че през днешния ден 2:0 беше най-малкото. И през второто полувреме изпуснахме. Най-важното беше, че контролирахме мача и си тръгваме за София с трите точки.

Не мога да управлявам метода на игра на другия тим, само че гледаме техните мачове и ги проучваме.

Доволен съм от експанзията и интензитета, само че с цел да играем по този метод, футболистите би трябвало да имат храброст и кураж. Футболистите би трябвало да имат вяра на треньора и треньорът на футболистите.

Имаме доста положителни футболисти в отбрана. Който и да играе откъм гърба, ние ще се оправим. Това е добре за нас. Шакич е поливалентен футболист, може да играе на разнообразни позиции, оправи се фантастично през днешния ден.

Не мисля, че днешният мач има нещо общо с Левски. Печелим всяка седмица. Победихме най-хубавия тим в лигата през последно време. Доволен съм от успеха. Не мисля, че тя има нещо общо с Левски ", сподели Ел Маестро, предава Спортал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР